Multiview

Multiview kan nyttjas som en arbetsplats för att behandla och hålla koll på inkommande deltagarinformation och data. Här kan du enkelt filtrera, segmentera och samla information.

När du kommer in i mulitview möts du av en helhetsbild av all den information som finns kopplat till dina deltagare på eventet. Genom att klicka på fältet under ordet "visa" kan du välja precis vad du vill titta på. Välj vilka kolumner som är intressanta för dig och se över datan i verktyget eller exportera till excel utifrån vald filtrering.

Du kan även härifrån komma åt en funktion som tillåter säker och effektiv delning av information utanför verktyget. Klicka på "dela deltagarlistan med enbart läsrättigheter" för att komma igång.

Ett nytt fönster öppnar sig då och speglar den filtrering du senast arbetat med i multiview, men du kan direkt härifrån välja att lägga till eller ta bort information baserat på vad du önskar dela till mottagaren. Ange mottagarens e-postadress och om så önskas ett slutdatum då den länk du ämnar dela upphör att fungera. Du kan även specificera ett personuppgiftsmeddelande som behöver godkännas för att få tillgång till länkens innehåll.

Som resultat av delning på detta sätt kommer länken enbart innehålla de kolumner du tillåter, vilket säkerställer att ingen deltagardata sprids i onödan men även att mottagaren har möjlighet att se över relevant information utan distraktion. En annan stor fördel med att dela information på det här viset är att länkens innehåll uppdateras i realtid. Detta innebär alltså att nyanmälningar, avbokningar och ändringar direkt kommer att speglas även för mottagaren. På så sätt slipper ni arbeta med export efter export och riskera oklarheter vad gäller vilken version som är aktuell.