Spärrlista för e-post

Om en deltagare är markerad som spärrlistad i deltagarlistan betyder det att denne valt att avregistrera sig från era utskick via Invajo, och därmed beslutat att inte längre få inbjudningar till sin inkorg. Spärrlistan kan överskådas och hanteras på kontonivå. Gå till kontoinställningar genom att klicka på ditt namn i det övre högra hörnet och välj spärrlista för e-post. Här kan du välja att lägga till eller ta bort folk från spärrlistan.

Om det står angivet att en person blivit tillagd av system betyder det att denna själv valt att klicka på knappen "avregistrera, skulle ni lägga till en e-postadress manuellt presenteras istället namnet på den administratör som gjort detta.