Var hittar jag min anslutningslänk?

Har du anmält dig till ett digitalt event eller möte via en bokningssida på Invajo, men inte fått någon anslutningslänk?

Invajo tillhandahåller en plattform för att hantera event men organiserar inte själva eventen. Många frågor behöver därför hanteras av arrangören direkt.

Beroende på hur arrangören har byggt upp eventet så kan länken skickas på olika sätt. T.ex. kan en video- eller anslutningslänk ligga med i kalenderfilen som skickas tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Arrangören kan även välja att skicka ut länken via en påminnelse t.ex. dagen innan och/eller 1timme innan eventet startar.

Vi behöver därför be dig att kontakta arrangören av eventet med din fråga.

Kontakt till arrangören finner du på bokningssidan via  Kontakt och frågor (Inte via Teknisk support).