Kom igång med mall 3!

Vår tredje designmall innefattar en uppdaterad layout och fler möjligheter att arbeta med CTA, anpassning och uppladdning av grafiskt material.

Gå till utseende och välj mall 3 för att påbörja uppsättningen av ditt nästa event och utforska alla nyheter.

Som vanligt får du som ett första steg välja vilket sidhuvud du vill ha på eventsidan samt sätta bakgrundsfärg enligt just dina preferenser, nytt här är att du i den tredje mallen även kan välja färgkod på de flikar som numera presenteras på sidhuvudet. Det finns här två val där du kan välja vilken färg den flik som är klickad på och därmed aktiv ska ha samt vilken färg den eller de som inte besöks just nu ska ha.

Omslagsbilden eller videon har ett nytt format som framgår i direktiven strax under förhandsgranskningen. Nytt här är även möjligheten att anpassa eventnamn och lägga till en egen beskrivande text på bilden.

En ytterligare nyhet dyker upp strax under inställningar för omslagsbilden och innebär en möjlighet att lägga till ytterligare ett framgående visuellt element i form av en video eller bild. Här kan du arbeta med att infoga en videolänk eller ladda upp en videofil alternativt välja en bild som på ett snyggt sätt bryter av sidan och adderar ett snyggt element. Du kan välja att lägga till "call-to-action"-text samt "boka en plats" som knappar på sektionen.

Slutligen har du precis som vid val av de andra mallarna möjlighet att sätta en färgkod som stämmer överens med er grafiska profil.

När du klickar dig vidare till innehåll kan du lägga till och anpassa dina undersidor och även sätta bakgrundsfärg på dessa. Nytt är även vår talarsektion där du på ett smidigt sätt kan ladda upp bilder på talare, utställare eller liknande. Varje uppladdad bild placeras i en cirkulär ram och oavsett antal uppladdningar kommer vyn att förbli symmetrisk och strukturerad. Du kan även lägga till namn, en titel eller biografi samt kontaktväg.

Väljer du därefter att lägga till egna kanaler/sociala medier kommer dessa symboler istället att visas i footern på sidan.

Testa gärna och berätta vad ni tycker!