Hur fungerar integrationen till Salesforce?

Skapa en symbios mellan eventhantering och CRM genom att koppla samman ditt Salesforce-konto med Invajo.

Integrationen hjälper systemen att kommunicera åt båda håll och kan nyttjas på flera sätt.

Gå till dina kontoinställningar och vidare till "integrationer" för att sätta igång. Det första du behöver göra är nämligen att skapa en koppling mellan ditt konto på Invajo och kontot i Salesforce. Instruktioner finns direkt vid anslutningssteget.

Från dina kontoinställningar kan du välja att skapa ett Invajo-evenemang baserat på ett kampanj-ID från Salesforce. Kontakterna i kampanjen kommer då att följa med med till deltagarlistan med status "ej skickat". Eventet som skapas får samma namn som kampanjen i fråga har i Salesforce.

Du kan även slussa över information från Invajo till Salesforce via ett enskilt event, gå då istället till eventinställningar och i vänstermenyn finner du "integrationer" under "övrigt". Här kan du välja att koppla samman eventet med Salesforce och samla in leads när anmälningar och responser trillar in. En anmäld deltagare får i kampanjen status "responded" när de tackat ja och "sent" vid avböjd inbjudan eller uteblivet svar.

Vill du ha mer information om hur kopplingen fungerar? Tveka inte att kontakta vår support!