Använd en egen font

Ladda upp egna fonter och anpassa typsnitt på bokningssidorna

Genom att ladda upp en egen font tillåts ni följa er grafiska profil eller en kunds branding.

Gå till era kontoinställningar genom att klicka på ditt namn i det övre högra hörnet och gå därefter vidare till "profilering".

Där hittar du "profilering av text/ fonter" och checkar i rutan för att komma igång!

Det går bra att lägga till så många fonter ni önskar genom att klicka på plustecknet.

Sätt ett namn på fonten och ladda upp en eller flera filer i önskade format, det finns flera olika boxar för olika typer för att säkerställa att era fonter kan levereras i alla webbläsare.

Du kan välja att ladda upp en eller flera varianter, vi rekommenderar flera format om möjligt för att ha bäst stöd för de vanligaste webbläsarna.

OBS tänk på att inte blanda fonter, varje box med namn är en font, om ni vill använda flera fonter skapa fler genom att klicka på "lägg till ny font".

Sätta fonter som standard-font för nya Event.

Klicka i någon av boxarna för "brödtext", "rubriker" eller "kursiv" för att välja att använda denna font som standard på nya skapade event.

Använd de uppladdade fonterna på era event.

Har ni markerat checkboxarna vid uppladdning av font enligt steget ovan kommer "default/standard" att spegla den valda standardfonten, men det går självklart bra att anpassa detta fritt. Gå in på ett event och vidare till 'utseende'. Lokalisera rutan "profilering av text/fonter" och markera "anpassad font" för att anpassa valet av font för brödtext, rubriker och kursiv.

Vid detta steg kan ni välja att anpassa brödtext, rubriker och kursiv med hjälp av en av de fonter ni laddat upp.

Spara, förhandsgranska och se hur er grafiska profil kommer till liv på eventsidan! 🚀