Kommunicera till en specifik grupp mottagare

Skriv ett eget meddelande till önskad mottagargrupp

Om du önskar kommunicera till en viss typ av grupp i din deltagarlista kan du använda dig av "Ny E-post" under Påminnelser och SMS

Du kan exempelvis välja att kommunicera med grupper utifrån svarsstatus, bokningsalternativ eller vilket svar som angivits på frågor med flervalssvar. Du kan såklart även välja att kommunicera med alla på deltagarlistan.

Skapa ditt meddelande och skicka om önskat ett test till dig själv för att se så att du är nöjd med innehållet innan faktiskt utskick. Därefter kan du skicka det färdiga resultatet direkt eller på schemalagd tid.