Hur raderar jag en deltagare eller inbjuden persons personuppgifter?

För att radera en person från deltagarlistan på ett specifikt event går du till lista och inbjudningar och deltagarlista, sök därefter efter personen i fråga och klicka på symbolen som ser ut som en papperskorg till höger.

Om en deltagare önskar få sina personuppgifter raderade från flera event, eller ni inte vet vilket event deltagaren har anmält sig till, kan ni göra en övergripande sökning på kontonivå.

Klicka på ditt namn längst upp till höger för att komma till kontoinställningar och gå därefter vidare till fliken deltagare. Här kan du söka på enskilda namn och mailadresser eller sortera deltagare efter ett specifikt event. För att radera personuppgifter så klickar du på personen när du hittat denne i listan och klickar sedan på "Radera deltagarens personuppgifter för detta event". När du gjort detta så är all data för denna personen kopplat till ett event raderad. Genom att söka på namn eller e-post får du då även se om personen finns kopplad till flera event, och kan upprepa dessa steg för att radera all data. Om personen vill bli helt glömd av oss (radering av cookies och eventuella inloggningsuppgifter) behöver du även be personen kontakta privacy@invajo.com.