Vad är skillnaden mellan en kontoadministratör och en användare?

En kontoadministratör är av den högsta behörighetsgrad en person kan ha på ett konto. Som kontoadministratör kan du:

1. Redigera alla övergripande kontoinställningar såsom profilering, betalningsinställningar och integrationer.

2. Lägga till och ta bort kontoadministratörer och användare.

3. Skapa egna event.

4. Få en överblick över alla kontots kontoadministratörer och användare och få tillgång till deras egna event samt lägga till dig själv som administratör på dessa.

Som användare kan du skapa dina egna event, men du kommer inte åt kontoinställningar eller andra event på kontot. För att få tillgång till ett event som tillhör en annan användare eller kontoadministratör behöver du bli tillagd som eventadministratör.