När jag klickar mig vidare från inbjudningsmailet så kommer jag till Invajos startsida, varför?

Att du har problem med att nå din bokningssida kan bero på ett par olika saker. Antingen så har du skickat en testinbjudan , denna har ingen faktisk logik bakom sig utan är enbart ett visuellt test på hur inbjudningsmailet ser ut rent grafiskt. Det kan också bero på att du har använt en felaktig länk eller att din bokningssida inte är aktiverad. Du aktiverar sidan genom reglaget du hittar längst upp till höger när du är inloggad och jobbar med eventet.