Måste alla som ska checka in deltagare ha ett varsitt inlogg? Hur skapar jag det?

Vi rekommenderar att samtliga som planerar att checka in deltagare har ett varsitt inlogg för att säkerställa optimal funktionalitet i webbappen checkin.invajo.com. Det enda du behöver göra för att lägga till en personen som eventadministratör och på så sätt tillåta dem att logga in i webbappen är att gå till eventuppgifter och administratörer och fylla i aktuell e-postadress. Du avgör själv vilken behörighetsgrad personen ska ligga på, där alternativen är endast deltagarlista (detta är vanligast för personal som enbart ska arbeta med just incheckning) eller full behörighet om ni önskar att personen i fråga ska ha möjlighet att göra ändringar i just det eventet. När du lagt till en eventadministratör skickas en länk för möjligheten att skapa ett lösenord. Dessa inloggningsuppgifter är sedan giltiga i webbappen.