Skapa en efter-event-sida

Följ upp ditt event genom att skicka ut en efter-event-sida med text, en video, härliga bilder från eventet eller kanske till och med en enkät för att samla in information från de som närvarat. Självklart kan du kombinera funktionerna precis hur du vill.

Skapa en enkät och ställ frågor efter eventet

Om du vill ställa frågor efter eventet till eventdeltagarna så kan du skapa ett frågeformulär på din efter-event-sida. Det går bra att arbeta med både insamling av anonyma svar och personligt kopplade. Upplägget med frågorna fungerar snarlikt till när du skapar ditt bokningsflöde. Gästernas svar på dina enkätfrågor får du ut i en överskådlig lista genom att klicka på "Exportera svar till excel".

Den här sidan skickas via mail till samtliga som har tackat ja till ditt event. Du kan antingen schemalägga publiceringen eller skicka ut en informationen direkt. Om du önskar skicka ut sidan på nytt går det bra att avpublicera den och därefter publicera den igen.

Du kan om önskat, innan faktiskt utskick, se hur mailet med information om efter-event-sidan ser ut genom att skicka en testversion till dig själv.