Hur fungerar event-taggar?

Önskar du publicera och lista dina kommande event? Tar du emot anmälningar via länk och inte enbart personliga inbjudningar via Invajo? I sådant fall kan event-taggar vara någonting för dig! 

Med hjälp av event-taggar är det möjligt att gruppera och presentera valda event på en eventgruppsida. Denna sida kan antingen delas via länk, så att ni på en samlad vy kan publicera de event ni önskar, men det går även bra att implementera denna som en widget på er hemsida. 

Gå till era kontoinställningar genom att klicka på ert namn i det övre högra hörnet, gå därefter vidare till 'Event-taggar'. 

Lägg till taggar utifrån hur ni önskar fördela era event, det kan vara en tagg för "workshops" som ni placerar på de event som kan tillhöra denna kategori, så att ni därefter kan länka till kommande workshops. Andra alternativ på uppdelningar skulle kunna vara olika orter eller digitala och fysiska event.


Klicka på en tagg för att editera, radera och förhandsgranska. Det är även här du hittar koden för widget och länken som går att dela.

När du har skapat event-taggar baserade på hur du önskar gruppera dina event är det bara att besöka ett event och gå längst ned under 'Eventuppgifter' för att tilldela eventet en tagg. På så vis inkluderas det på den eventgruppsida som skapas. Observera att ditt event behöver vara publikt för att det ska vara synligt på eventgruppsidan, detta ställer du in under 'Lista och inbjudningar'. 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us