Grouping

Med hjälp av funktionen grouping kan du skapa deltagargrupperingar och placera ut taggar på dina deltagare. Gå till lista och inbjudningar > deltagarlista > se gästlistan i multiview

Bredvid det vi kallar för multiview finns fliken för grouping.

Skapa nya grupper genom att klicka på ”lägg till ny grupp”

Under gruppnamn skriver ni in namnet på vad den gruppen gäller, exempelvis lagindelningar, rumsnummer, bordsplacering eller liknande.

Vid "namn på tagg" skriver ni in vad en del av gruppen ska heta, exempelvis bord 1, bord 2 och bord 3 eller lag blå och lag grön. Tryck på lägg till.

Glöm inte att trycka på ”Spara”!

Dela in personer i grupper.

För att sedan dela in personerna från deltagarlistan i de olika grupperna så väljer ni först vilka personer som ska ingå i en grupp genom att bocka i rutan bredvid namnen.

Sedan väljer ni grupp under ”tillgängliga grupper och tagg under ”tillagda taggar”

Dessa grupperingar kommer att finnas tillgängliga som kolumner/filter i multiview och vara valbara om ni önskar skapa en delningsbar lista. Dina grupper och taggar kommer även att finnas tillgängliga för segmenterade utskick under påminnnelser och SMS vid val av ny e-post eller nytt SMS.

De kommer även att synas när ni checkar in en deltagare med QR-kod i vår webbaserade app, så att personalen i dörren på en gång kan hänvisa till rätt bord exempelvis.

Har du fler frågor kring detta så kan du kontakta support@invajo.com.