Utbetalningsdatum

För att motverka bedrägerier och för deltagaren säkerhet kommer utbetalning ske mellan 5-30 dagar efter att ditt event ägt rum beroende på när sista betalning och bokning gjordes, i normalfallet 5 dagar.

Karantän

Invajos betalningsleverantör har en karantän där dina pengar förvaras i 30 dagar efter slutlig betalning och bokning för att motverka bedrägerier och för deltagarens säkerhet.

Detta flöde beskrivs och godkänns av Er som användare i Invajos tjänstevillkor.

Exempelvis: Ditt event äger rum den 1 oktober. Den sista betalningen gjordes samma dag och då betalas pengarna ut till dig den 1 november. Om den sista betalningen gjordes den 15 september så kommer pengarna betalas ut till den den 15 oktober.

Har du frågor kring detta så kan du kontakta Invajo.

Lägg till uppgifter på kontot för att möjliggöra utbetalning:

Läs mer på följande artikel hur du lägger till ett bankkonto, bankgiro eller plusgiro för utbetalning: