Att vara kontoadministratör är den högsta behörigheten en person kan ha på ett konto (förutom kontoägare som enbart en person kan vara). Är man kontoadministratör så kan man 1. Redigera alla övergripande kontoinställningar såsom profilering, utbetalningsinställningar och addering av nya kontoadministratörer och användare 2. Skapa egna event 3. Överblicka alla andra kontoadministratörer och användares egna event och även kunna lägga till sig själv som administratör på de eventen.