Det betyder att personen i fråga har klickat på "Avregistrera"- som automatiskt finns utskriven i inbjudningar och automatiska påminnelser skickade från dina event genom Invajo. Personen har då aktivt valt att inte få mer inbjudningar från ditt konto. 

Hittade du svaret?