Avsluta-texten klickar man på om man inte vill ha fler inbjudningar eller utskick från ert konto, därför kan man inte ta bort den. Som i alla andra typer av massutskick så måste det finnas med en sådan funktion för att helt enkelt inte få fler mail från avsändaren. Man kan överblicka vilka dessa personer är under "E-post spärrlista" när du klickat på ditt namn längst uppe till höger. Här kan du även lägga till personer manuellt som eventuellt hört av sig och inte längre vill ha utskicken. Här kan man också radera personer som tidigare spärrlistat sig men som åter igen vill få era utskick. 

Hittade du svaret?