Ja, du kan ta bort ett bokningsalternativ som redan har bokningar. Dessa finns redan registrerade och sparade i deltagarlistan och kommer inte att gå förlorade trots att du raderar bokningsalternativet. Du kan även lägga till nya bokningsalternativ efterhand. 

Hittade du svaret?