Nej, det behöver du inte.
Du kan först markera "Inga bokningsalternativ, Save the Date" och göra klart din save the date och skicka ut till dina potentiella deltagare. 

När du sedan vill skicka ut en riktig bokningsbar inbjudan så klickar du istället i "Kostnadsfritt event" eller "Betalevent" och kompletterar inställningar såsom bokningsalternativ, innehåll, bilder och inbjudningsmail. 

Mailadresserna som du redan importerat och skickat Save the Date till kommer att finnas kvar i deltagarlistan men med status "Ej skickat" och det kan nu skickas en ny inbjudan till det bokningsbara eventet.

Hittade du svaret?