Om du är en abonnemangskund hos Invajo så kan du köpa till det som en tilläggstjänst. Funktionen bygger på att produkterna som du väljer att sälja inte kräver uppgifter om personerna som ska ta del av dessa produkter. Exempel på detta är att du som arrangör vill sälja t-shirts i samband med ett event och man ska kunna köpa dels en biljett till ett event där du kräver för-, efternamn, telefonnummer och mailadress till personerna som ska delta, dels ett antal t-shirts. Du som arrangör vill inte att bokaren ska behöva fylla i namn, mailadress och telefonnummer till personerna som ska ha dessa t-shirts, då är Product Sales funktionen något för dig. Vill du köpa till denna funktion eller veta mer? Skriv i chatten eller maila support@invajo.com för mer information.