Ja, det kan du. 

Under fliken "Bokningsinformation" och "Gruppbokning/Extra Deltagare" kan du välja information som du vill ha från ytterligare medföljande personer i en bokning förutsatt att du tillåtit gruppbokningar. 

Du hittar mer information om hur du gör dessa inställningar på artikeln "Gruppbokning/ Extra deltagare"

Hittade du svaret?