Google söker kontinuerligt av internet för länkar som kan indexeras. Om din länk används frekvent eller har ett väldigt unikt innehåll så kan ditt event listas på Google ändå. Genom att klicka i "Maximera synligheten så den listas på Invajo och kan hittas av Google" så förser vi Google med din länk och garanterar visning. Google kan dock ändå hitta ditt event även fast du inte valt denna inställning så länge du har ett öppet event.