Testinbjudan är bara en visuell test på hur inbjudningsmailet ser ut och har ingen logik bakom sig.

Därför kan det hända att du kommer till Invajos startsida om du klickar på länken.

Vid vissa omständigheter kan du dock ändå landa på bokningssidan genom denna länk. Detta beror på om din användare på Invajo är inloggad i din webbläsare, i sådana fall kan du vid tillfälle komma till bokningssidan ändå.

För att förhandsgranska en Eventsida rekommenderar vi att ni använder "Förhandsgranska" i verktyget i inloggat läge istället för att klicka på länken i testmailet.

Har du någon annan som vill dubbelkolla er eventsida kan ni enkelt bjuda in dem som eventadministratörer.