Om du eller en annan person redan har bokat in sig på eventet eller om du har skickat ut inbjudningar så är fälten för arrangör och eventnamn låsta och kan inte ändras. Om du dock raderar den/de bokningar/inbjudningar som redan har gjorts eller skickats så kommer fälten att låsas upp igen. Dessa kan dock inte återskapas så radera inte bokningar som inte är i test-syfte. Anledningen till att de låses är för att länkar som finns i redan skickade inbjudningar och bokningsbekräftelser är delvis baserade på event- och arrangörsnamn, och hade brutits om man kunnat ändra i efterhand. 

Hittade du svaret?