De automatiska påminnelserna skickas ut kl 12 på den dagen som du angett. Vill du skicka ut ett meddelande till de som inte än har bokat så kan du göra det genom att klicka på "Ny E-post" under "Påminnelser och SMS" och skriva valfri text. I denna typen av mail inkluderas alltid logotypen som du har valt att ladda upp på din bokningssida samt en "Länk till eventet" så att mottagaren enkelt kan klicka sig vidare och boka.