Nej, den kan bara skickas ut en gång och då skickas den till samtliga som har tackat Ja till ett event. För att enbart skicka till de personer som har deltagit så behöver du manuellt registrera dina no-shows som "Ej svar" eller "Nej" i deltagarlistan. 

Hittade du svaret?