Varje gång man klickar på "Skapa event"-knappen räknas ett event bort från ditt abonnemang. Om du sedan raderar det nyskapade eventet så kommer detta eventet alltså gå förbrukat och kan inte tas tillbaka.

Invajo rekommenderar att du skapar ett eller flera test-event men att du inte raderar eventet utan sätter ett startdatum långt fram så att du kan ändra inställningarna när du testat klart och efter det använder det som ett skarpt event.
Ett event anses inte som förbrukat förrän startdatum och tid har passerats.

I dina kontoinställningar kan du se "Antal events" kvar att förbruka under "Användartyp".