Om du är en abonnemangskund så kan du ladda ner appen Invajo Events som finns i Appstore och Google Play. I denna loggar du in med samma mailadress och lösenord som du gör på datorn. Här väljer du vilket/vilka event du vill checka in personer från och sedan startas kameran och du är redo att checka in. Ett tips som är bra att tänka på är att det ofta kommer personer till ett event utan att ha bokat eller som kanske har glömt sin kod hemma. Därför är det bra att ha en dator på plats så att du enkelt kan lägga till nya personer manuellt i dörren, så att du inte går miste om någon deltagare.