Kopiera inställningar

Varje event du skapar kommer automatiskt att sparas så att du vid ett senare tillfälle kan återanvända dessa inställningar.

Språk

Detta är det språk som kommer att synas på din bokningssida, samt användas i all systemgenererad kommunikation med gäster via sms och email.

Slutdatum/sluttid

Den här inställningen är inte obligatorisk, men rekommenderas om ditt event pågår under flera dagar.

Inställningar för flera eventdatum

Aktivera denna inställning om ditt event kommer att äga rum flera gånger på samma plats. De inbjudna gästerna behöver då välja ett specifikt datum för att kunna genomföra sin bokning.

När du valt detta alternativ behöver du lägga till några olika datum.

Plats

Var ska ni vara och vilken adress är det? Om du använder "Mall 2" finns en karta på varje bokningssida så skriv adressen korrekt.