Lägg till administratörer

Du kan lägga till hur många administratörer du vill.

Vår rekommendation är att ange minst en extra administratör per event för att undvika personberoende.

När du har lagt till namn och emailadress, samt sparat inställningarna, kommer en notifiering att skickas ut till via email till de nya administratörerna.

Har de redan ett konto hos Invajo är det bara att logga in – annars behöver de komplettera med ett lösenord.

De nya administratörerna kan endast hantera de event de blivit tillagda på.

Begränsa Administratörernas behörighet

Om du inte vill att en administratör ska kunna ändra i alla inställningar, kan du begränsa behörigheten till att endast omfatta det som ligger under rubriken ”Deltagarlista”.

Notifieringar till Administratörer vid bokning

Markera en eller flera administratörer som ska få en notifiering via mail varje gång någon gör en bokning.