Inbjudan är personlig

Alla mejl som skickas från Invajosystemet är strikt personliga. Det innebär att endast den som inbjudningsmailet är riktat till kan göra en bokning. Om en person ändå skickar vidare sitt eget inbjudningsmail till någon annan, kommer den personen inte att kunna göra en bokning i sitt eget namn, utan endast i det namn inbjudningsmailet ursprungligen var skickat till.

Låt inbjudna deltagare bjuda in fler deltagare

Vill du frångå standardinställningen med personliga inbjudningar, kan du ställa in möjligheten för deltagare att sprida inbjudan vidare.

Du gör det genom att fylla i det maxantal som varje inbjuden gäst har tillåtelse att skicka en extra inbjudan till.

Längst ner på bokningssidan kommer då knappen "Skicka inbjudan vidare" att visas.

Klickar den inbjudna gästen här, kommer ett pop up-fönster att öppnas, där det är möjligt att fylla i namn och emailadress till nya personer.

Dessa personer får då en personlig inbjudan och kan alltså därmed göra en bokning i sitt eget namn.