Bifoga dokument

Vill du bifoga dokument i bokningsbekräftelsen, väljer du det här.

Det finns inga begränsningar för storleken på ditt dokument, däremot behöver det vara i något av följande format: "jpeg", "bmp", "gif", "png", "jpg"t.

Anpassa ämnesraden

Om du inte vill använda den föreslagna och standardiserade texten i mailets ämnesfält, "Du har tackat ja till *eventnamn*" så kan du skriva in din egen här.

QR-kod och Incheckning med App

För att hantera incheckning med Invajos App hjälper det om Deltagaren har en QR-kod som appen kan scanna, vill du skicka med QR-koder i Bokningsbekräftelsen aktiverar du det här.