Mallar för bokningssidan

Det finns två mallar du kan utgå ifrån när du designar din bokningssida.

Mall 1

"Mall 1" har en navigering för undersidor som ligger horisontellt under en stor, bred bild som sträcker sig över hela skärmen.

Mall 2

"Mall 2" har ett något smalare bildformat, men erbjuder samtidigt möjligheten att välja en egen färg på bakgrunden.

Navigering av eventuella undersidor sker i högerkant. Du kan när som helst byta mall, även efter att sidan publicerats och det börjat komma in bokningar.

Header och Egen Logotyp på Bokningssidan

Högst upp på din bokningssida finns en smal balk, en så kallad header, som i standardutförande samt i gratisversionen är vit och innehåller Invajos logotype.

Om du har ett abonnemang kan du specialanpassa headern med en annan färg samt lägga till din egen logotype.

Använder du gratisversionen av Invajo kan du enkelt skaffa dig samma möjlighet för ett enskilt event genom att köpa till "Extra branding".