Invajo kommer använda din omslagsbild på bokningssidan och i de mail som skickas från systemet som inbjudningsmail och liknande.

Placera text i omslagsbild

Om du vill kan du välja att placera eventnamnet i själva omslagsbilden.

Det gör du genom att bocka i den lilla rutan i verktygsfältet, som är placerad i vänstra hörnet över bilden.

Förutom eventnamnet kommer även ikoner, information om tid, plats samt arrangör att placeras i bilden om du använder "Mall 1".

Prova dig fram vad som blir snyggast genom att ändra och därefter förhandsgranska.

Byta Textfärg i Omslagsbilden

Om du har text i omslagsbilden en,igt ovan kan du välja om du vill ha vit text eller svart text genom att klicka på de runda ikonerna med A i.

Ändra Filter på omslagsbilden

Mallarna lägger en genomskinlig ruta ovanför din omslagsbild för att ge bättre läslighet för texten ovanpå bilden.

Du kan ändra hur pass genomskinlig denna skall vara genom att dra i reglaget där det står "Filter"

Välja en Standardbild

Invajo tillhandahåller ett galleri med standardbilder som du kan välja från om du inte har en egen bild du vill använda. Du kan välja olika teman i en lista och enkelt välja en bild som passar ditt event.

Ladda upp en egen omslagsbild

Du kan välja att ladda upp en egen omslagsbild.

I "Mall 1" är omslagsbilden stor och bred. Vi rekommenderar att du använder storleken 1920 x 603 pixlar.

I "Mall 2" är omslagsbilden stor men inte lika bred som bilden i "Mall 1". Här är den rekommenderade storleken 1140 x 520 pixlar.

Tänk på att olika skärmar har olika upplösning, vilket innebära att bilden kan upplevas något annorlunda. Skärmens upplösning kan i vissa fall göra så att en del av bilden beskärs. Därför ska du inte placera viktiga element eller information i närheten av bildens kanter.

Enfärgat block på bokningssidan

Om du inte vill använda en bild som "cover" på ditt event kan du välja en enfärgad bakgrundsfärg på det här elementet på bokningssidan. Du kan fritt välja en färg i vår färgväljare.

Video som omslagsbild

Vill du ha en rörlig bakgrundsbild på din bokningssida kan du välja att ladda upp en GIF bild, eller om du har en Video som du vill använda kan du lägga in video från Youtube eller Vimeo som bakgrundsbild.

Videon kommer att automatiskt starta när någon besöker bokningssidan, om de inte har tex en iPhone där Apple har stängt av "auto-play".

Invajo kommer använda den statiska bild som Youtube eller Vimeo har satt som "cover" till videon i mailutskick eller då vi inte automatiskt kan spela upp videon, vill du förändra vilken bild detta är kan du göra de inställningarna i Youtube eller Vimeo. När du klistrat in länken du får från din videospelningstjänst kommer "omslagsbilden" ändras så du kan se vilken bild Invajo kommer använda.

Du kan hitta mer information om hur man bäddar in Youtube videos här : https://support.google.com/youtube/answer/171780?hl=sv

Och för Vimeo hittar du information här: https://help.vimeo.com/hc/en-us/articles/224969968-Embedding-videos-overview

Invajo vill ha länken som står i src="" inkopierad i textfältet.