Rubrik på bokningssidan

Du kan själv välja vad du vill ha för rubrik på bokningssidan och välja om du vill att den skall vara vänsterställd, högerställd eller centrerad.

Skapa innehåll till bokningssidan

Skriv en inbjudande och säljande text om ditt event. Om du vill kan du även göra punktlistor, tabeller och infoga länkar. Den texteditor som används i Invajos plattform levereras av en extern part. Det innebär att Invajo inte kan ansvara för funktioner, eventuella fel eller liknande.

Om du för muspekaren över ikonerna ser du en beskrivande text vad varje inställning gör.

Ladda upp bild och film på bokningssidan

Här finns en funktion för att infoga en bild i ett fast format, som alltid kommer hamna under textytan på bokningssidan. Du kan också enkelt bädda in en video från Youtube eller Vimeo genom att klistra in länken till filmen i angiven ruta.

Egna fonter

Det går att använda sig av egna fonter på bokningssidorna genom att köpa en add-on till ditt abbonemang hos Invajo, hör av dig till oss om det skulle vara intressant!