Länk till bokningssidan

De här länkarna är själva adressen till bokningssidan.

När bokningssidan är aktiverad, det vill säga reglaget är satt i på-läge, är det hit besökarna kommer.

Kortlänken kan vara bra att sprida tex i social media när man har begränsningar i antal tecken.

Om bokningssidan inte är aktiverad, det vill säga reglaget är satt i av-läge, kommer besökarna istället att landa på Invajos startsida.

Sprid länk till bokningssidan på andra sätt

Kanske vill du inte bara sprida länken till bokningssidan genom Invajo, utan också lägga upp en länk på ditt intranät eller i ett nyhetsbrev? Då behöver du klicka i rutan "Nåbar för inbjudna samt öppen/tillgänglig utanför Invajo”.

Sluten bokningssida

Om du vill att bokningssidan endast ska nås från en unik inbjudningslänk via Invajo-systemet, klickar du i ”Endast nåbar för inbjudna”.

Skulle en deltagare därefter kopiera bokningssidans url och sprida den vidare, kommer länken i dessa fall att leda till Invajos startsida när man klickar på den.

Egen domän för bokningssidan

Vill du ha en egen domän/url till ditt event kan vi ordna det, kontakta support@invajo.com för beställning eller frågor