Skapa deltagarlista

Det finns flera olika sätt att lägga till eller importera kontakter till din inbjudningslista och du kan självklart kombinera dem hur du vill.

Tänk på att det inte går iväg några automtiska inbjudningar när du lägger till deltagare, utan du måste alltid klicka på knappen "Skicka inbjudan" för att detta ska ske.

Du kan importera eller lägga till deltagare till listan när och hur ofta du vill, omgång för omgång.

Systemet sorterar automatiskt bort dubbletter, vilket styrs av epostadressen.

Lägg till kontakter manuellt.

Vill du lägga till kontakter manuellt kan du göra det i fliken "Manuellt"

Förnamn, Efternamn och Epost är obligatoriskt att lägga till.

Importera från Excel/CSV

Importera från fil. Filen måste vara sparad i csv-format.

Invajo kräver antingen en fil med kolumner med förnamn - efternamn - e-post. Eller en kolumn med bara e-post.

Ordningen på kolumnerna i filen är viktiga. Om du laddar upp tre (3) kolumner kommer Invajo utgår från att första kolumnen är "förnamn", andra kolumnen "efternamn" och sista och tredje kolumnen "e-post" oavsett vad kolumnerna heter i Excel.

Importera kontakter från föregående event

Du kan även om du haft Event i Invajos plattform välja att importera dina kontakter från föregående event.

Du kommer få välja vilka event du vill importera från i listan och sen i pop-up:en välja vilka grupper av deltagare och vilka specifika personer du vill importera.