Automatiska inställningar

För att du ska slippa göra separata inställningar för utskicket, följer
• sidhuvud,
• omslagsbild,
• eventnamn,
• tid,
• plats,
• och arrangör,
med helt automatiskt från bokningssidan. Detta innehåll syns tillsammans med länken till bokningssidan i standardversionen av inbjudningsmailet.

Avsändare för mailet är det arrangörsnamn som du har valt i inställningen under "Eventuppgifter".

Ämnesfältet på mailet innehåller alltid: Inbjudan till *eventnamn*.

Skicka ett test av inbjudan

Vill du skicka ett test av inbjudan kan du fylla i en e-post address och testskicka genom att klicka på knappen.

Anpassa inbjudningsmailet

Har du ett abonnemang ingår möjligheten att skräddarsy ditt inbjudningsmail.

Jobbar du i vår gratisversion av verktyget får du tillgång till funktionen genom att köpa till paketet "Extra branding" för ett enskilt event.

Istället för Invajos standardutförande för inbjudningsmail, kan du då ladda upp andra bilder i önskat format, välja vilka textblock som ska exponeras och även ändra avsändarnamn om du vill.

Experimentera dig gärna fram och skicka testmail för att se hur resultatet blir.