Hantera meddelanden

Invajo är förinställt på att skicka ut automatiska påminnelsemail sju och 14 dagar efter inbjudan skickats ut, till de gäster som inte har svarat.

Vill du inte att detta ska ske, kan du självklart stänga av funktionen.

Vill du istället skräddarsy dina egna mail och sms, schemalägga dem eller skicka ut dem direkt, gör du det genom att klicka på "Nytt SMS" eller "Nytt Email" i toppen av sidan.

OBS! Bokningsbekräftelser på mail och SMS är obligatoriskt för abonnemangskunder.