När en bokning genomförs via Invajo kommer systemet att skicka ut en Bokningsbekräftelse till Bokaren.

Bokningsbekräftelse är obligatoriskt.

För ökad leveransbarhet och service till abonnemangsanvändarnas deltagare skickas både epost och SMS.

Ändra namn på avsändare av Bokningsbekräftelse SMS

Vill du ändra ditt avsändarnamn på SMS:en som går via Invajo kan du klicka på den lilla kugghjuls-ikonen och ändra ert avsändarnamn.

Tyvärr finns det begränsningar i antal tecken för avsändarnamn. Max 11 tecken, enbart a-z och mer än 2 tecken. Detta är för att det är externa regler hos telefonoperatörerna kring hur avsändarnamn får formateras. Iphones kommer dessutom att formatera korta avsändarnamn annorlunda med extra tecken om man endast har 2 tecken.