Invajo kommer inte automatiskt lägga till alla användare på ett konto som Event Admins.

För att hitta Event skapade av andra användare på kontot går du till Eventöversikten och filterar listan i rullgardinen till en annan användare på kontot.

Sen kan du lägga till dig själv som Event admin på de event som sedan listas.

Efter detta bör eventet dyka upp bland dina event så att du lättare kan hitta det.