Om du önskar ställa in ett event gör du detta via "Översikt". Översikten hittar du under "mina event".

Klick på den röda symbolen längst ut i högra hörnet av eventet du önskar ställa in.

Du kommer i nästa steg ges möjligheten att meddela dina gäster att eventet ställts in. Bocka i rutan "Ställ in eventet utan att skicka ett meddelande till gästerna" om du inte önskar detta.

Observera att ta bort eventuella manuella utskick som ställts in, såsom påminnelser, e-mail och SMS. Om dessa inte raderas kommer utskicken att ske enligt inställningarna trots att evenemanget ställts in.