Skapa grupper för ert event.

Gå till Lista och inbjudningar > Deltagarlistan > Se gästlistan i multiview

Bredvid Multiview finns fliken GROUPING

Skapa nya grupper genom att klicka på ”Lägg till ny grupp”

Under Gruppnamn skriver ni in namnet på vad den gruppen gäller tex, Lagindelningar, Rumsnummer, Bordsnummer eller liknande.

Vid Namn på tagg skriver ni in vad en del av gruppen ska heta som tex, Blå, Grön eller 1,2,3 osv. Tryck på lägg till. Här kan ni lägga till hur många Taggnamn ni vill.

Glöm inte att trycka på ”Spara”!

Dela in personer i grupper.

För att sedan dela in personerna från deltagarlistan i de olika grupperna så väljer ni först vilka personer som ska ingå i en grupp genom att bocka i rutan bredvid namnen.

Sedan väljer ni grupp under ”tillgängliga grupper och tagg under ”tillagda taggar”

Har du fler frågor kring detta så kan du kontakta  support@invajo.com.

_____________________________________________________________