Med vår add-on Grouping kan ni gruppera, dela in eller markera era deltagare.

Användningsområdena är många - från enkla grupperingar så som laguppdelningar till mer komplexa bordsplaceringar tex. Du som användare har full flexibilitet utifrån vilka behov av grupperingar du önskar göra och vilken information du vill addera på respektive deltagare.

Hör av dig till oss på Invajo om du är intresserad av vår Grouping-add-on!

Grupperingarna du skapar är aldrig synlig för deltagaren och kan göras när som helst under din eventprocess. Detsamma gäller borttagning av grupperingar vilket även detta är helt flexibelt. När du lagt till de önskade grupperna och taggarna kan du på ett enkelt och smidigt sätt, exportera ut avskalade deltagarlistor som innehåller denna information.

Klicka på knappen nedan för att fylla i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående att installera Grouping på ert konto:

Skapa grupper för ert event.

Gå till Lista och inbjudningar > Deltagarlistan > Se gästlistan i multiview

Bredvid Multiview finns fliken GROUPING

Skapa nya grupper genom att klicka på ”Lägg till ny grupp”

Under Gruppnamn skriver ni in namnet på vad den gruppen gäller tex, Lagindelningar, Rumsnummer, Bordsnummer eller liknande.

Vid Namn på tagg skriver ni in vad en del av gruppen ska heta som tex, Blå, Grön eller 1,2,3 osv. Tryck på lägg till. Här kan ni lägga till hur många Taggnamn ni vill.

Glöm inte att trycka på ”Spara”!

Dela in personer i grupper.

För att sedan dela in personerna från deltagarlistan i de olika grupperna så väljer ni först vilka personer som ska ingå i en grupp genom att bocka i rutan bredvid namnen.

Sedan väljer ni grupp under ”tillgängliga grupper och tagg under ”tillagda taggar”

Har du fler frågor kring detta så kan du kontakta  support@invajo.com.

_____________________________________________________________