Eventtyp

Välj var du skall genomföra ditt event, online eller på plats, eller båda?

Invajo tillhandahåller ett flertal Eventtyper som baserat på val kommer ge tillgång eller stänga av olika funktioner i systemet.

Val av Eventtyp görs under Inställningar > Eventuppgifter när du skapar ett nytt event.

Online (webinar/Digitalt -event)

Om ditt event är ett digitalt event kommer det här valet att stänga av addressfälten för “var” på ditt event samt ge dig ett val vilket typ av Online event du vill genomföra.

Fysisk plats

Om du väljer att genomföra ditt event på en fysiskt plats får du möjlighet att lägga till en adress för var eventet kommer att hållas. Vi rekommenderar även att du slår på vår funktion för QR-kod i bekräftelsen och scannar in dina deltagare på eventet med vår inscannings app.

Online + Fysisk plats.

Om du vill genomföra ett blandat, omni-channel event så kan du välja det här alternativet. Kanske vill du bjuda in dina deltagare till en fysisk plats, men också streama ditt event för de som inte har möjlighet att ta sig till din lokal eller liknande. Eller ha olika biljettyper beroende på om man ansluter digitalt eller dyker upp på plats?