Incheckning med QR-kod

För att checka in deltagare med QR-kod så används vår webbapp.

1. Gå till checkin.invajo.com
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Detta användarnamn är samma som du använder när du loggar in på Invajo via datorn.
  3. Välj vilket eller vilka event/arrangemang som du ska checka in deltagare på.
  4. Klicka i vilket bokningsalternativ du skall checka in deltagare på.
  5. Klicka därefter på "To check in".
  6. Tillåt åtkomst till din mobila enhets kamera.
  7. Rikta nu kameran mot deltagarens QR-kod.
  8. När appen hittar QR-koden så checkas deltagren automatiskt in.
  9. Du kan nu välja att se deltagarkorter alternativ klicka på "New scan" för att scanna av fler deltagare.

Det är även möjligt att manuellt söka upp deltagare genom att klicka på "Manual check in".