Hur flyttar jag till EU-plattformen?

Vad är skillnaden på plattformarna?

Funktionsmässigt har båda plattformarna exakt samma funktionalitet. Den enda skillnaden mellan dem är att EU-plattformen använder underleverantörer som ägs helt av europeiska företag, något som har efterfrågats av flera av våra användare. Båda plattformarna erbjuder för närvarande samma funktionalitet.

EU-versionen kommer inom en snar framtid att bli vår nya standardplattform. Om du för närvarande använder vår legacy plattform är du välkommen att flytta till EU-plattformen. Se nedan hur man går tillväga.


Steg 1.

Är det du som är huvudanvändare/beställare av ert konto idag? Bra! Gå då till länken nedan och skapa ett konto med samma email som du använder vanligtvis för att logga in på Invajo.

Skapa konto här 

Steg 2.

Skriv till oss i chatten här nere till höger, när du är inloggad på nya plattformen - så kollar vi över dina kontorättigheter och ser att allt ser bra ut.

Steg 3.

När du skapar nya event så kan du välja att kopiera inställningar från ett gammalt event som ligger på legacy plattformen. När man kopierar över inställningarna så följer allt med, förutom event administratörer samt gäst/deltagarlistan.

Notera att pågående event eller event som ni redan bjudit in till via legacy plattformen måste köras klart därifrån. Det går inte att flytta över pågående event.

Eftersom Legacy plattformen kommer stängas ned längre fram, så är det viktigt att ni exporterar ut och/eller kopierar över eventuella event och information som ni vill ha tillgängligt. Glöm dock inte att tänka på GDPR.

Invajo

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us