Egen logotyp på bokningssidan

Du kan på eventnivå ladda upp din logotyp som sidhuvud under utseende.

Där finns den förinställda logotypen och du har även möjlighet att klicka på 'skapa ny' för att ladda upp en egen bild.

Du kan dessutom skapa ett bibliotek av logotyper att välja bland direkt, som då hamnar under befintliga (se ovan bild), genom att bygga upp din profilering på kontonivå. Gå till kontoinställningar (du når dina kontoinställningar genom att klicka på ditt namn i det övre högra hörnet) och gå till Profilering för att ladda upp alternativ för logotyper som sedan presenteras lättillgängligt i samtliga event.