Vad är booking blocker?

Funktionen booking blocker tillåter dig att begränsa val av flera bokningsalternativ. Du kan med hjälp av denna funktionalitet välja att koppla så att val av bokningsalternativ 1 innebär att bokningsalternativ 2 inte är tillgängligt för bokning, exempelvis. Detta är fördelaktigt om det finns bokningsalternativ som inte får kombineras, eller om ni bara vill att era bokare väljer ett enskilt alternativ vid bokning. Vill du använda booking blocker på detta sätt är det "genom undantag" som kan användas.

Välj ett av dina bokningsalternativ i rullistan och avaktivera därefter de alternativ som inte får läggas till.

Booking blocker kan även användas för att låsa bokningsalternativ som enbart ska finnas tillgängliga för bokning för de som uppger en särskild kod. Se exempel på scenarion i bild 1.

Kontakta supporten om du saknar funktionen idag och vill se över möjligheter framåt!